Friday, August 19, 2011

Kad Kahwin Orang Melayu 2011

Assalamualaikum WBT.. Lama den tak update blog den nie.... bukan den tak nak update... ni hah banyak keje.... pastue den dah lah last sem kat UKM tue.... sib baek lulus... kalo tak lulus... entah lah den nak jadi ape pastue.... ok... nie design terbaru kad kawhin dari den untuk kawan den... yang nak kahwin nunnnnnnnn jauh di borneo... den kasi mockup je dulu utk preview... kalo dia jadi cetak... den kasi full punya preview untuk kad kahwin dia....

Design 01
Kad Kahwin 2011

Design 02
Kad Kahwin 2011


p/s: haritue den ada tegur orang yg telah copycat design den dari blog nie utk kad kahwin dia.. dia cakap bukan untuk printing pun.... tapi masalahnya... semua design yg den buat nie semuanya custom made... so kad kahwin yang den reko nie... satu je dalam dunia... kalo ada yg sama... ade lah orang gatai tangan copy den punya.... den takkan pakai design yang sama untuk kad kahwin customer yg berbeza.... understand?!.. itulah janji den pada customer2 den....

4 comments:

  1. ape name font yg design 1st tu ye?

    ReplyDelete
  2. akm minta izin guna tulisan tu berapa tuan nk?-01126253639

    ReplyDelete
  3. anak mat desa: amik je... aku halalkan!..

    ReplyDelete